in , , ,

ВИДЕО: Гејмплеј од најновата Планет Костер Конзол Едишен Плејстејшен 4 игра

Ова игра е итересна на сите фанови на игри симулацији. Испод можете да го видите мојот гејмплеј од оваа игра. Погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кучиња што не се за во семејства со мали деца

Според DJ Ljupce1982 Ова е најдобрата композиција за 2022 година