in , ,

Дневна шема: 13.10.2022 (фото)

Денот без сонце, на небото облаци а помеѓу два врнежи на дожд објективот на Дума.мк поставен во центарот на градот. За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Дневна шема: 13.10.2022 (фото)

Извор: duma.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

АНКЕТА: Дали ја посетувате Дума.мк понекогаш или редовно?

4 Животни лекции кои е убаво да ги научите пред 21 година