in , , , ,

Дневна шема: Велес 12.10.2022 (фото)

Денешниот ритам на градот Дума.мк го прикажува преку 13 фотографии. За да ги видите кликнете на наредниот линк: Велес 12.10.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Миа Костова славеше роденден: Познати фаци, насмеани лица, грст емоции и дрес код – случајно или намерно, сите во црно!? (ФОТО)

Победничка видео компилација за месецот Септември 2022