in ,

АНКЕТА: Дали ја посетувате Дума.мк понекогаш или редовно?

Има некоји што редовно ја посетуваат а и оние кои понекогаш а исто така има некои кои што за прв пат слушаат за овој портал. Јас сум редовен посетител а дали сте вие гласајте на обаа анкета:

АНКЕТА: Дали ја посетувате Дума.мк понекогаш или редовно?

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Кога газдарицата е полоша од кучето :)

Дневна шема: 13.10.2022 (фото)