in , , , ,

ВИДЕО: Љубиша сам на себе си е верен, за нешто кратко нема време

Љубиша сам на себе си е верен, за нешто кратко нема време, така според неговата илузија си го пее рефренот од познатиот хит на Филип Пешевски, слушнете го мојот микс испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Еве зошто е подобро читањето печатени, наместо е-книги

Овој вид зеленчук може да помогне во намалување на нивото на шеќер во крвта, но и на холестеролот