in , , ,

Е вака се живее животот! Ѕирнете во фамозниот живот на овој турски богаташ…

Богаташ, ама без вкус.

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 55 ДЕЛ

Мачка на сопственичката ѝ застанала на гради во четири наутро: Се шокирала кога сфатила што се случува (ФОТО)