in , , ,

8 пораки кои ги чувствуваме како топли прегратки

  1. „Среќен/а сум да те излушам ако ти се зборува„
  2. „Ми го разубави денот вака што те видов“
  3. „Благодарам што ми веруваш доволно за да ми го кажеш ова. Сигурно не беше лесно да зборуваш за оваа тема“
  4. „Само сакам да знаеш дека мислам на тебе“
  5. „Кажи ми кога ќе дојдеш дома“
  6. „Сакам да знаеш дека сум тука за тебе“
  7. „Не е твоја вина, се надевам дека знаеш“
  8. „Ми недостигаш. Се надевам дека си добро“

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 09.10.2022

4 навики кои може да ги научиме од најинтелегентините луѓе