in ,

10 Вештини кои ќе Ви прават пари засекогаш

Колку повеќе вештини толку повеќе доблести! Еве 10 вештини кои секогаш ќе Ви бидат потребни:

  1. Вештината да продавате.
  2. Ваштината да преточите мисла во зборови најпрецизно што може.
  3. Вештината да може да ги разцепкате Вашите цели во помали акции за полесно да дојдете до нив.
  4. Вештината активно да слушате и да учите од другите.
  5. Вештината да се адаптирате и да ги поминете препреките на патот.
  6. Вештината да си го планирате времето ефективно.
  7. Вештината да бидете позитивни и оптимисти и во тешките денови.
  8. Вештината да продолжите да се обидувате и по неуспех.
  9. Вештината да инвестирате.
  10. Вештината да разберете како се чувствуваат другите.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Гранка и линијата :)

Што се случува кога ќе престанете да бидете сексуално активни?