in , , , ,

Дневна шема: Велес 06.10.2022 (фото)

Нашиот објектив го мереше денешниот пулс на градот. Фотографиите говорат за дневната шема во која граѓаните се главни пулсирачи на животот во градот.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Велес 06.10.2022 (фото)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Чудни автомобили – 2 ДЕЛ

Пејачот Ѓани бил ограбен и претепан среде улица