in , , ,

5 многу ефективни совети

Повеќето од времето, ние самите ги знаеме сите работи кои ни се потреби за да се мотивираме и да ги правиме работите кои сакаме да ги направиме. Сепак, во толку многу случеви потребно ни е сите тие работи што ги знаеме да ги слушнеме од некој друг и тогаш всушност да ги разбереме. Еве 5 совети кои за кои сигурно сте свесни, но ви треба и некој друг да ви каже/напише:

  1. Понекогаш подоцна станува никогаш. Затоа што и да саката да направите, направете го сега.
  2. Не престанувајте тогаш кога сте уморни. Престанете тогаш кога сте завршиле.
  3. Разбудете се со посветеност и легнете си со чувство на гордост за самите себе.
  4. Малите работи ги прават големие денови.
  5. Успехот е тежок, но не невозможен.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 меки вештини кои треба да ги знаете

Побрзо и помеко: Тесто за пица без квасец и стасување