Најгледани филмови по Американските Кино сали во минатиот викенд


Don’t Worry Darling филмот успеа да заработи најмногу во својот премиерен викенд по Американските кино сали. Истиот кино викенд продолженијето на Аватар ја имаше својата премиера. Испод можете да го видите рекламниот материјал на од филмот Don’t Worry Darling, а за да ја видите целосната листа како изгледа кликнете на наредниот линк: Box Office Mojo

Previous Препечената храна е опасна по здравјето
Next Дневен хороскоп за 29. септември