Љубиша спортски фиксови за 31.08.2022


Денес мислам дека конечно ќе се опарам после подолг временски период. Ви ги препорачувам следните фиксови да ги играте:

Монпеље – Ајачијо фикс 1

Самдорија – Лацијо фикс 2

Бормаут – Волфс фикс 2

Ви пожелувам много среќа.

Previous ФОТО: ДОБРИ ДЕВОЈКИ ВО ЛАТЕКС И КОЖА- 3ДЕЛ
Next Чудни децки играчки - 1 ДЕЛ