Сопственикот на вирално.мк ги изиграл следните Петочни фиксови


Сопственикот на вирално.мк ги изиграл следните Петочни фиксови, Монца – Удинезе фикс 2, Бетис – Осасуна фикс 1 и Лацијо – Интер фикс 2. Доколку ви се допаднат ставете ги и вије.

Previous ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 45 ДЕЛ
Next Ова се спортски фиксови предлог од Z.P