Роберт Билбилов и Лара Иванова снимија светски дует – „Јас против целиот свет“ (ВИДЕО)


Роберт Билбилов по кој знае кој пат потврди дека е вистински хитмејкер, мајстор на современиот звук и модерната продукција. Новата песна овој пат не ја зачува за себе, туку несебечино ја сподели во дуте со младата и мошне талентирана пејачка од новата генерација, Лара Иванова.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Роберт Билбилов и Лара Иванова

Previous ФОТО: ДОБРИ ДЕВОЈКИ ВО ЛАТЕКС И КОЖА- 2 ДЕЛ
Next СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 13 ДЕЛ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *