Порано беше голем заводник, а сега тешко е да го препознаете, трансформацијата на холивудскиот актер со шармантна насмевка е неверојатна (фото)


Брендан Фрејзер порано беше еден од омилените актери на Холивуд и познат како голем заводник, но сега кога конечно се врати на актерството по долга пауза, тешко е да се препознае.

За повеќе кликнете на наредниот линк: тешко е да го препознаете

Previous Дневен хороскоп за 28. јули
Next ФОТО: Бутик за Алкохоличари

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *