in , ,

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 39 ДЕЛ

Галеријата можете да ја поглeднете на наредниот линк: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 39 ДЕЛ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ВМРО и СДСМ

Докторите и рекле дека не може да забремени: Ги демантирала со 14 деца за 10 годиниГи демантирала со 14 деца за 10 години