in , ,

ФОТО: Три вечери без гаќи

Погледнете ја далгата на сликата:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 21. јули

ФОТО: Дали е ова чудо на небото или е оптичка илузија, се пред се верувај у севишниот