ФОТО: Дали е ова чудо на небото или е оптичка илузија, се пред се верувај у севишниот


Да се верува во господ е далеку од грешно, за тоа верувајте во господ за тоа што тој е единствено достојен за молитва и верба кон него и невозможното. Порано бев голем атеист и не верував господ, но Пасторот Драган од евангелска црква и луѓето кои беа тамо ми го покажаа вистинскиот пат. Долгото време и пандемијата која дојде одпосле малку ме одалечија од Црквата, но вербата кон Господ остана и понатакај. Господ е еден и единствен, без разлика од која сте вера, за тоа треба да се верува во севишниот преку кој се прават чуда и подобри нешта. Затоа верувај во Господ

Previous ФОТО: Три вечери без гаќи
Next Колку време би требало да трае идеалното летување?