in , ,

ФОТО: Комарци

Погледнете ја далгата на сликата:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Никако немојте да пиете вода од шише што се загревало на сонце: Не сте свесни колку е опасна по здравјето!

Работи кои паровите во долги врски ги забораваат