in , , , , ,

Најновата слика на Хали Бери

Убавата актерка Хали Бери преку својата Фејсбук фан страна објави најнова слика, погледнете ја испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ОД 18 ЈУЛИ ВЕНЕРА ВЛЕГУВА ВО РАК – На овие хороскопски знаци им се насмевнува среќа во ЉУБОВТА

Најзабавните луѓе се раѓаат во овие хороскопски знаци