in , , ,

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Језиви скали

0

Ова се едни од најстрашните скали некогаш видени. Погледнете на наредниот линк: Језиви скали

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Прекрасни слики – 1 Дел

На благодареније на Среќа.мк можете да читате Хороскоп на вирално.мк