in , ,

Дали цел Холивуд ја посетува вирално.мк

Добро би било кога би било така но има посетители од Анерика кои ја отвараат вирално.мк. Малку се пошегував на моја стметка но никогаш не вели никогаш, така да никогаш не се знае. Вирално.мк има соддржини кои не е потребно да се познава Македонскиот јазик, мислам на забавни соддржини со линк кон галерији. Така да ако сте од Холивуд и ви се допаѓа мојата веб страна раскажете за нејзе и понатакај низ Холивуд и Лос Анџелес.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Не го фрлајте расипаното млеко – Тоа е одлична прихрана за вашите растенија

ФОТО: Сокот