in , ,

Само овој Диџеј е покул од Диџеј Љупче1982

Сосема случајно налетав на типов на кој капа му симињам. Тој е нај кул Диџеј на планетава, погледнете го во долното видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

РЕТРОГРАДЕН ХИРОН ОД 19 ЈУЛИ – Пристигнува времето кога ќе се соочиме со сите грешките од минатото

ФОТО: Млекото