in

РЕТРОГРАДЕН ХИРОН ОД 19 ЈУЛИ – Пристигнува времето кога ќе се соочиме со сите грешките од минатото

Ретроградниот Хирон е астероид кој орбитира помеѓу Сатурн и Уран и претставува неверојатна космичка енергија.

На 19 јули, Хирон врти ретроградна конјунктура на Сатурн, Нептун и Плутон. Оваа ретроградна фаза се случува секоја година, па затоа припаѓа на природниот ритам.

Ретроградниот Хирон ќе трае до 23 декември 2022 година, а тоа е астероид кој орбитира помеѓу Сатурн и Уран и претставува неверојатна космичка енергија за саморазвој и развој.

Овој небесен објект влијае на здравјето и физички и психички и емоционално. По три децении проучување и документирање на ефектите на Хирон, астролозите дошле до сознание дека тој претставува внатрешни духовни рани кои ќе треба да ги лекуваме во текот на нашите животи.

Кога Хирон е ретрограден, раните закопани длабоко во нашата потсвест можат повторно да се појават. Некои повреди, според астролозите, се поврзани со кармата, а други – реални, физиолошки, почнуваат да не предупредуваат одеднаш.

Не очајувајте поради тоа. Дури и од овој период можете да имате корист. Лекувањето на старите рани е најсигурниот начин за вистинско заздравување.

Освен тоа, без да го разберете минатото и да се соочите со него, не можете да влезете во светлината на иднината. Обидете се да се фокусирате на грижата за себе во наредните месеци.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Сопсвеникот на вирално.мк има големи шанси да е позитивен на Корона вирусот

Само овој Диџеј е покул од Диџеј Љупче1982