in , ,

ФОТО: Срцка

Пере Брус знае секогаш да ги насмее посетителите на забавната фејсбук група Вицови За Душа. Погледнете ја далгата на горната слика:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како би требало да изгледа сопственикот на вирално.мк на 70 години

Сопсвеникот на вирално.мк има големи шанси да е позитивен на Корона вирусот