in , , ,

ФОТО: На кафе

Погледнете ја далгата над натписот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мој мали е мали 2 дел

Ако ги забележите овие бранови на брегот никако не влегувајте во море