Мој мали е мали 2 дел


З.П знае секогаш да ме насмее и тоа го прави одлично. Во последно време морам да го пофалам дека е подобар на ФИФА22, каде е се повеќе доминантен. Планирам во иднина да направам еден Јутуб Гејминг стрим со него заедно, а дали тоа ќе се случи ќе видите сами, доколку го следите мојот Јутуб канал.

Previous Дали е ова султанот а таа жена од султана
Next ФОТО: На кафе

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *