in , , ,

Нервни систем помераш, така оди хитот на Херикејн за кој направив и микс

Сијам како милион така оди нај штосниот мој микс, слушнете испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Фризер открива – „Цел живот го нанесувате спрејот за коса погрешно!“

Чудни Автомобили – 1 ДЕЛ