in , ,

Добро ама постаро: Despina Vandi – Gia (DJ Ljupce1982 MIX)

Овој микс мислам дека датира од повеќе од десет години, слушнете го:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4 ЈУЛИ 2022 ГОДИНА

Нова доза љубовна хипноза, така оди хитот на Александра Јанева кој направив МИКС од него