in

Зависен од тебе, постар микс мој од хитот на Шакира

Миксот не е нов но тој што го нема гледано е новитет за него, слушнете го:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Големата и Малиот

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4 ЈУЛИ 2022 ГОДИНА