Најозборуваниот костим за капење за ова лето – Мажите го мразат, а девојките полудеа по него


Токму кога го заборавивме костимот за капење „брадавици“ кој за првпат го претстави Кајли Џенер, се појави најновиот модел од кој, се чини, жените се воодушевени.

Велат дека за вкусовите не треба да се разговара, но овој модел предизвика дискусија меѓу посилниот и понежниот пол. Илјадници мажи се согласија за едно – овој костим за капење да биде забранет.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Најозборуваниот костим за капење

Previous Дали вашата љубовна врска има иднина – Проверете дали ги исполнувате златните услови за долговечност
Next Ќе ја бакнам девојката, микс постар мој од хитот на Кети Пери

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *