in , ,

Моја најголема звезда, ајде погодите кој е?

Музиката на Елена ми даде мотивација за диџејството, слушнете неколку мои миксеви од хитовите ма Елена Ристеска:

1.Elena&Lambe – Najdobro do sega (DJ Ljupce1982 EDIT)

2.Elena Risteska feat Leeroy Chambers – Milioner (DJ LJupce1982 EDIT)

3.Elena Ninanajna DJ Ljupce1982 EDIT

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мој микс кој е се повеќе е гледан на Јутуб

Дали вашата љубовна врска има иднина – Проверете дали ги исполнувате златните услови за долговечност