in , , , ,

Еден од постари и поштосни мои миксеви: Shakira – Addicted To You (DJ Ljupce1982 REMIX)

Миксот е направен од пре неколку години и е много итересен, слушнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

На овој остров има плажа на која песокот е ладен и на +40!

Мој микс кој е се повеќе е гледан на Јутуб