in ,

ФОТО: Анестезиолог

Погледнете ја далгата на сликата 🙂

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: У ПМ што е ова

Кога ќе паднеш и ќе се исправиш повторно, ти не почнуваш од нула – Почнуваш од искуство!