in , , ,

Прекрасни баркодови

0

Нешто што е много пати видено станува полека секојдневије и досасно. На наредниот линк можете да ги видите нај кул и прекрасни бар кодови од светот: Прекрасни баркодови

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Предмети во домот кои никако не смеете да ги чувате долго време

0

Добри девојки во јога панталони – 1 ДЕЛ