in , , , ,

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 31 ДЕЛ

Галеријата можете да ја поглeднете на наредниот линк: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 31 ДЕЛ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Едно цело јајце :)

Студија: Негативни последици од прескокнување на вечерата