in

ФОТО: Бизарни педикири

За да ги видите кликнете на наредниот линк: Бизарни педикири

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Студија: Негативни последици од прескокнување на вечерата

Медицината советува дека калциумот е штетен после 50 годишна возраст