Реализирана сопруга и мајка: Погледнете како денес изгледа девојчето што ја испеа песничката „Ех, тој Тоше“ (фото)


Поминаа 28 години откако на фестивалот за детски песнички „Златно славејче“, беше отпеана песничката „Ех, тој Тоше“ во изведба на Сања Ристиќ.

Со оваа песничка растеа могу генерации и се уште растат нови, бидејќи без оваа песничка не поминува ниедно детство кај нас.

Девојчето кое ја пееше денес не се занимава со музика, таа е возрасна и реализирна жена чија примарна окупација се нејзините две синчиња, сопругот, здравиот и спортски начин на живот.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Погледнете како денес изгледа

Извор: vistina.com.mk

Previous Пет правила кои мора да ги почитувате ако сакате да имате раскошни висечки сардели на вашиот балкон
Next ДОМАШЕН НАПИТОК ЗА РАСЛАДУВАЊЕ – Идеален за освежување и разладување

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *