Пенелопе Круз и Селма Хаек се сестри: Малку позната приказна која остава без здив!


Нивното пријателство е одлично сценарио за многу поучен филм за вистинските животни вредности, кои многумина од нас ги заборавиле…

Способноста да го гледате само доброто во луѓето е посебен дар. Таквите луѓе им пружаат безусловна поддршка на оние на кои им е потребна. Токму тоа ѝ поминало низ глава на Селма Хајек кога ја запознала Пенелопе Круз во своите рани холивудски денови.

Мора да се навратиме во деведесеттите, кога актерката Селма Хајек ја почнувала својата актерска кариера во САД. Веќе била позната во Мексико, својата родна земја, но да успееш во Холивуд во тоа време, со латински акцент, не било лесно.

Од друга страна, Пенелопе Круз станувала сè попопуларна, благодарение на улогите во неколку шпански телевизиски серии. После многу трпение и работа, конечно успеала да добие улога во Холивуд, па одлучила да оди во САД на два месеци за да се подготви за неа. И, иако не познавала никого, била одлучна да си го отвори патот во Холивуд.

За повеќе кликнете на наредниот линк: позната приказна која остава без здив

Извор: vistina.com.mk

Previous Македонските девојчиња Илина и Ева повторно постигнаа успех во Германија
Next ФОТО: Супер кул коли

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *