in

Македонските девојчиња Илина и Ева повторно постигнаа успех во Германија

Македонските девојчиња Илина(15) и Ева(12) Соколовски повторно постигнаа успех во Германија.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Илина и Ева повторно постигнаа успех

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Среќните луѓе и во најтешките мигови наоѓаат сила и надеж да кажат „Бог ќе ми даде подобро!“

Пенелопе Круз и Селма Хаек се сестри: Малку позната приказна која остава без здив!