in ,

ФОТО: 10 кат

И јас порано имав слични нозе, но не беше до 10 кат него до Узус.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Не им кажуваме на родителите“: Тетките и нивните внуци имаат посебна врска – дознајте зошто е тоа така

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 18 МАЈ 2022 ГОДИНА