in , ,

ФОТО: Сосетката кога ќе ти пикне 500 денари

0

Мене ми е позната од некаде ова филмска сцена а можеби и на некој од вес. Погледнете ја далгата:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 10 ДЕЛ

Дневен хороскоп за недела (15.05.2022)