in ,

Минск од 1950 година

Ова се слики стари од Минск од 1950 година, погледнете го тоа на нареден линк: Минск од 1950 година

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Сакате куче а склони сте на алергии? Ова се раси на кучиња кои може да ги чувате во стан – нивното крзно е посебни

0

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 30 ДЕЛ