in ,

З.П е фасциниран од Норвешка и нивниот Евровизиски преставник

Велешанецот З.П е фасциниран од Норвешка и нивниот Евровизиски преставник, а за нив вика дека се нај кул оваа година. Така да планира да се преправи во волк како тие и да шета низ Велесов. Тие се според него еден од фаворитите за победа оваа година, а реално кажано според мене нумерата и сцената и идејата се топ на Норвешка. Јас и З.П очекуваме висок пласман на овогодишната Евровизија на Норвешка.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ВИДЕO: Нај безобразно добар настап на овогодишната Евровизија

Зорица, новото музичко име со љубовна балада за сите вљубени срца – „Јас и ти” (ВИДЕО)