in , ,

Зорица, новото музичко име со љубовна балада за сите вљубени срца – „Јас и ти” (ВИДЕО)

Овие денови во центарот на вниманието е едно ново име на нашата музичка сцена, едноставно потпишана како Зорица. Со оглед на тоа кој стои зад нејзината прва песна, имаме мотив да веруваме дека истата ќе стане хит кој можеби ќе изроди и други нови хитови во иднина. Станува збор за познатиот и надалеку популарниот автор и изведувач Јордан Митев кој не ги штедеше зборовите за новото име и песна насловена како „Јас и Ти“:

Повеќе можете да видите на наредниот линк: новото музичко име

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

З.П е фасциниран од Норвешка и нивниот Евровизиски преставник

Кога треба да се тушираме – наутро или навечер?