in , , ,

ВИДЕО: Реакција за втората проба на Андреа

Таа е толку кул и е долго на сцената се една од реакцијите на ова Јутуберка. Погледнете го видеото од реакцијата испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Висока и стројна

Дневен хороскоп за среда (11.05.2022)