in ,

Андреа напред вирално.мк е уз тебе

Незнам зошто ја напаѓате нашата Андреа која е хит на Евровизија за тоа што сторила нешто ненамерно бидејќи немаше на кого да му го предаде знамето па морала така да изреагира. Девојчето не е виновно, које само се извини на Македонската јавност и Македонците. МРТ ги разбирам дека не им е сеедно, но мислам дека треба да и се даде шанса да настапи на Евросонг, за да постигне нешто што досега ниту еден преставник не постигна, да го освои Евросонгот. Таа има композиција и вокал за победа.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

МАЛА ЗАБАВА ЗА ВОЗРАСНИ – 3 ДЕЛ

ФОТО: Мажот и неговите години