in ,

Пане обожава Sims 3 да ја модира

Велешкиот Sims 3 гејмер обожава Sims 3 да ја модира и да става додатоци на ова прекрасна игра. Тој со денови знае по повеќе саата да ја игра што е малку чудно за машки гејмер, за тоа што повеќето ова игра ја играат девојките. Според мојето мислење мислам дека колку е итересна ова игра на девојчињата толку исто така мислам дека е исто така итересна на момчињата доколку се стават некои итересни додатоци за ова игра. Така да доколку барате некоја итересна игра да симнете, симнете ја Sims 3, и мислам дека нема да згрешите.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кина: Куче минало 40 километри дома во потрага по својот покоен сопственик

Дневен хороскоп за вторник (10.05.2022)