in , ,

З.П е шема, а ти?

З.П е најголемата шема во неговото мало, така да ниту еден не е повеќе кул од него. Типов не е само кул него е вистински интеектуалец во својот живот. Секогаш пази да бидат сите работи под конец и да бидат средени, на пример колата измиена, дворот чист и изметен. З.П е вистински перфекциониста во својот живот, само има една мана, а таа е што нема среќа во спортска, така да секогаш е блиску а сепак много далеку. За тоа биди и ти шема како З.П, човек што е много повеќе од човек.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Добри девојки во бикини – 1 Дел

Новиот Хитмен Гејмплеј на Азирус Гејминг: Заводливата отровна жена од Мендоза