in , , ,

Добри девојки со велосипед – 1 Дел

0

Една од нај романтични работи во Велесов е да се возите со некоја до Бабуна и назад, со што може покрај вожњата да падне и нешто друго. За да ги видите овие слики кликнете на наредниот линк: Добри девојки со велосипед – 1 Дел

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како да ги остварите сите цели и замисли – Совети од психотерапевтите

Кога сте она што вистински сте, вие не губите никого – другите ве губат вас!